Arles en ... een heel nieuwe bestemming!
Na ruim een week weer even zin en tijd om jullie bij te kleppen. We zijn in Ales en zitten nu op een geweldig terras buiten om 21.30 uur waar ze dus een gratis hotspot hebben. Ja we zoeken ze erop uit, zelfs het criteria van de camping is tegenwoordig met of zonder hotspot naast een zwembad.
Goed, we verlaten onze geweldige camping in Avignon en gaan maar liefst 20 minuten in de trein zitten om in Arles weer uit te stappen. Arles, de stad waar Van Gogh 18 maanden gewoond heeft en veel doeken heeft gemaakt. Ze hebben hier een speciale Van Gogh route langs alle plekjes die hij geschilderd heeft.
Verder staat de stad vol met oude gebouwen uit de klassieke oudheid, middeleeuwen, renaissance en het classisisme en later. Zo is er eenschitterend herwonnen romeins theater , amphitheater, thermen en de basis van het oude romeinse forum. Ze doen er veel aan en werken samen met 5 andere europese stedenom de klassieke oudheden te restaureren en te bewaren. Dus veel oude stenen en stenen.................
Daarnaast is het een mooi stadje, heel romantisch en gezellige uitstraling. Samen met de bezienswaardigheden is het zeker een bezoek waard.
De camping is niet zo super, maar goed genoeg. Er zijn veel muggen dus we kopen een anti muggenspray. Wat we bij ons hadden werkte niet voldoende bij deze volhardende muggen. Vooral Jeroen vindt het niks!!!!!!!!, ze steken Diana dan ook een stuk minder.
Ander vervelend feit is dat Jeroen zijn telefoon gejat is. Hij had gewassenen tegelijkertijd zijn telefoon opgeladen. Hij bracht de was even naar de tent en bij terugkomst was er alleen nog maar een oplader............................ shit!!!!!! merde.
Er is ook goed nieuws!!!!!!!!!!
We waren er zelf al even mee bezig en hebben nu de definitieve bevestiging binnen van de boeking. Er is betaald...................................... we gaan naar China, Tibet en Nepal!!!!!!!!
Op 8 juli vertrekken we voor 25 dagen naar het verre Oosten. Eerst naar Beijing en dan naar o.a. Tibet en Nepal, het dak van de wereld. Heel iets anders dan dat we ons hadden voorgenomen met onze GR5 route naar Nice, maar absoluut indrukwekkend en iets dat we altijd al eens hadden willen doen en nu de tijd voor hebben.
Ons internetcafé gaat sluiten,dus einde verhaal.Wordt vervolgd.
NIEUWE FOTOS IN DE FOTO AFDELING
ongelovelijk!!!!inderdaad heel anders dan een wandelroute door Frankrijk. geweldig dat jullie zo kunnen genieten en precies kan doen waar je zin ij hebt. ik wacht met spanning jullie avonturen in het verre oosten af, want ik neem aan dat jullie ons dan nog steeds op de hoogte houden. maar eerst hebben we nog een paar weken frankrijk tegoed. heel veel plezier en vooral heel veel mooi weer. groeten van Christa en de rest.
Grappig dat, hoe meer luxe jullie zoeken (zwembad en internetplekken, hoe meer luxe van jullie verdwijnt (GSM) Misschien een leuk vraagje voor onderweg naar Nepal China en Tibet...
Gelukkig is de telefoon alweer teruggebracht door de ouders van een onbezonnen kind. Maar zullen de gedachten over luxe en wat nodig is nog eens nagaan....... Zijn nu in Cannes!!!!!!
Ha luitjes,
Klinkt goed het verre oosten. Ik heb een paar jaar geleden genoten van Nepal. Ik durf er bijna niet over te beginnen... maar uuuhhh.....als het goed gaat met de beentjes dan zijn er vanuit Pokhara nog mogelijkheden voor een meerdaagse wandeltocht. Wie weet wie weet... Als beloning kan je een van de mooiste zonsopgangen ter wereld zien.
Remember Lowlands!!
groet,
Erik.
Klinkt niet verkeerd, die nieuwe plannen van jullie!
Alvast HEEL veel plezier gewenst in ieder geval,
Groetjes vanuit een druilerig Mexico,
Peter
he lieverds,
sorry dat ik zo lang niets van me heb laten horen, druk, druk, druk. Diaan, ik heb je bericht gekregen en ik heb me wezeloos gezocht, maar ik kan hem niet meer vinden(dacht dat ie in mijn portmonnee zat) Wat vet zeg naar het oosten, wanneer gaan jullie of zitten jullie er al, willen jullie een stukje tibet voor me meenemen???
Love you, kus alissa
lieve diana en jeroen,
wat een totale andere wending krijgt jullie wandelreis nu, maar jullie hebben gelijk daar kunnen jullie ook wandelen en in de tussentijd kunnen de spieren weer op krachten komen.
wij zijn net terug vanuit een zeer warm zuid frankrijk waar jullie nu ook zitten, daar heb je wel een zwembad nodig met die hitte wij hebben het heerlijk gehad en inderdaad volop gezwommen en lekkere wijntjes gedronken en veel gelachen han en maas leonie en romboud zijn ook nog een week op visite geweest erg gezellig.
wij hopen dat het allemaal goed gekomen is met jullie visa.
doe voorzichtig is toch wel erg ver weg maar het zal ongetwijfeld een heel bijzondere ervaring zijn in een totaal andere wereld, meestal maak je z'n reis maar een keer in je leven dus geniet volop nu hebben jullie de tijd.
veel liefs en tot snel.
marijke